КМФ САС (Зрењанин) КМФ БЕЧЕЈ (Бечеј)

7
7
Полувреме: 4 - 2
17. коло
13.03.2020. 19:30
Стадион: Кристална Дворана, Зрењанин
Гледалаца:
Делегат: Предраг Бељевић, Главни судија: Небојша Панић, Главни судија: Владан Радуловић, Главни судија: Ђорђе Нинић
КМФ САС
КМФ БЕЧЕЈ
Резервни играчи
КМФ САС
КМФ БЕЧЕЈ