КМФ САС (Зрењанин) КМФ РБ (Ваљево)

4
2
Полувреме: 2 - 0
16. коло
07.03.2020. 20:00
Стадион: Кристална Дворана, Зрењанин
Гледалаца:
Главни судија: Драгутин Божовић, Главни судија: Благоје Мијаиловић, Главни судија: Марјан Сарка, Делегат: Мирослав Цимеша
КМФ САС
КМФ РБ
Резервни играчи
КМФ САС
КМФ РБ