КМФ БЕЧЕЈ (Бечеј) КМФ СМЕДЕРЕВО (Смедерево)

5
3
Полувреме: 1 - 2
16. коло
08.03.2020. 18:00
Стадион: спортска хала Младост, Бечеј
Гледалаца:
Главни судија: Никола Рабреновић, Главни судија: Предраг Лазаревић, Главни судија: Ђорђе Нинић, Делегат: Борис Правиловић
КМФ БЕЧЕЈ
КМФ СМЕДЕРЕВО
Резервни играчи
КМФ БЕЧЕЈ
КМФ СМЕДЕРЕВО