КМФ СМЕДЕРЕВО (Смедерево) СУМФ Сопот (Сопот)

1
2
Полувреме: 0 - 0
15. коло
29.02.2020. 19:00
Стадион: дворана Смедерево, Смедерево
Гледалаца:
Главни судија: Оливер Николић, Главни судија: Милош Грујић, Главни судија: Благоје Мијаиловић, Делегат: Милош Берисавац
КМФ СМЕДЕРЕВО
СУМФ Сопот (Сопот)
Резервни играчи
КМФ СМЕДЕРЕВО
СУМФ Сопот (Сопот)