КМФ ФУТСАЛ КОЊАРНИК (Београд) КМФ САС (Зрењанин)

5
4
Полувреме: 3 - 2
15. коло
29.02.2020. 16:30
Стадион: хала Шумице, Београд
Гледалаца:
Главни судија: Бојан Спасић, Главни судија: Далибор Станковић, Главни судија: Марко Мартиновић, Делегат: Горан Старчевић
КМФ ФУТСАЛ КОЊАРНИК
КМФ САС
Резервни играчи
КМФ ФУТСАЛ КОЊАРНИК
КМФ САС