КМФ САС (Зрењанин) КМФ ТИСА (Нови Бечеј)

7
4
Полувреме: 5 - 2
14. коло
22.02.2020. 21:00
Стадион: Кристална Дворана, Зрењанин
Гледалаца:
Делегат: Мирослав Цимеша, Главни судија: Никола Рабреновић, Главни судија: Предраг Лазаревић, Главни судија: Благоје Мијаиловић
КМФ САС
КМФ ТИСА
Резервни играчи
КМФ САС
КМФ ТИСА