КМФ ТИСА (Нови Бечеј) КМФ РБ (Ваљево)

7
1
Полувреме: 3 - 1
13. коло
14.02.2020. 18:00
Стадион: СРЦ Јединство, Нови Бечеј
Гледалаца:
Делегат: Предраг Бељевић, Главни судија: Петар Радојчић, Главни судија: Небојша Панић, Главни судија: Бане Папишта
КМФ ТИСА
КМФ РБ
Резервни играчи
КМФ ТИСА
КМФ РБ