СУ ФУТСАЛ НОВА ПАЗОВА (Београд) КМФ ТИСА (Нови Бечеј)

6
5
Полувреме: 2 - 2
12. коло
08.02.2020. 17:30
Стадион: хала Шумице, Београд
Гледалаца:
Главни судија: Александар Минић, Главни судија: Жељко Стоилков, Главни судија: Бранко Галић, Делегат: Милош Лазаревић
СУ ФУТСАЛ НОВА ПАЗОВА
КМФ ТИСА
Резервни играчи
СУ ФУТСАЛ НОВА ПАЗОВА
КМФ ТИСА