СУ РАДНИЧКИ 2010 (Ниш) КМФ СМЕДЕРЕВО (Смедерево)

3
5
Полувреме: 2 - 1
12. коло
08.02.2020. 17:30
Стадион: хала ОШ Мика Антић, Ниш
Гледалаца:
Делегат: Томислав Чолић, Главни судија: Александар Јакшић, Главни судија: Бојан Буројевић, Главни судија: Дејан Стајић
СУ РАДНИЧКИ 2010 (Ниш)
Марко Обрадовић 21
КМФ СМЕДЕРЕВО
Резервни играчи
СУ РАДНИЧКИ 2010 (Ниш)
КМФ СМЕДЕРЕВО