КМФ САС (Зрењанин) КМФ СМЕДЕРЕВО (Смедерево)

4
4
Полувреме: 3 - 1
11. коло
22.11.2019. 19:30
Стадион: Кристална Дворана, Зрењанин
Гледалаца:
Главни судија: Никола Алексић, Главни судија: Ђорђе Нинић, Главни судија: Благоје Мијаиловић, Делегат: Мирослав Цимеша
КМФ САС
КМФ СМЕДЕРЕВО
Резервни играчи
КМФ САС
КМФ СМЕДЕРЕВО