КМФ ТИСА (Нови Бечеј) КМФ БЕЧЕЈ (Бечеј)

10
2
Полувреме: 4 - 0
11. коло
25.11.2019. 18:30
Стадион: СРЦ Јединство, Нови Бечеј
Гледалаца:
Главни судија: Небојша Панић, Главни судија: Владан Радуловић, Главни судија: Бранко Галић, Делегат: Милош Лазаревић
КМФ ТИСА
КМФ БЕЧЕЈ
Резервни играчи
КМФ ТИСА
КМФ БЕЧЕЈ