КМФ ЗУФО (Бујановац) КМФ ТИСА (Нови Бечеј)

8
5
Полувреме: 3 - 1
10. коло
16.11.2019. 19:30
Стадион: спортски центар Младост, Бујановац
Гледалаца:
Главни судија: Небојша Панић, Главни судија: Никола Алексић, Главни судија: Александар Ристић, Делегат: Ненад Мутавџић
КМФ ЗУФО
КМФ ТИСА
Резервни играчи
КМФ ЗУФО
КМФ ТИСА