СУМФ Сопот (Сопот) КМФ САС (Зрењанин)

3
6
Полувреме: 3 - 1
10. коло
18.11.2019. 20:30
Стадион: хала ОШ Јелица Миловановић, Сопот
Гледалаца:
Главни судија: Братислав Јовић, Главни судија: Стеван Лазаревић, Главни судија: Милош Грујић, Делегат: Божидар Нинчић
СУМФ Сопот (Сопот)
КМФ САС
Резервни играчи
СУМФ Сопот (Сопот)
КМФ САС