КМФ БАЊИЦА (Београд) СУ РАДНИЧКИ 2010 (Ниш)

9
5
Полувреме: 2 - 3
10. коло
18.11.2019. 18:30
Стадион: хала Бањица, Београд
Гледалаца:
Главни судија: Благоје Мијаиловић, Главни судија: Марјан Сарка, Главни судија: Александар Радојичић, Делегат: Горан Старчевић
КМФ БАЊИЦА
СУ РАДНИЧКИ 2010
Резервни играчи
КМФ БАЊИЦА
СУ РАДНИЧКИ 2010