КМФ САС (Зрењанин) КМФ БАЊИЦА (Београд)

5
3
Полувреме: 1 - 2
9. коло
08.11.2019. 17:30
Стадион: Кристална Дворана, Зрењанин
Гледалаца:
Главни судија: Бојан Граовац, Главни судија: Благоје Мијаиловић, Главни судија: Марјан Сарка, Делегат: Божидар Нинчић
КМФ САС
КМФ БАЊИЦА
Резервни играчи
КМФ САС
КМФ БАЊИЦА