СУ ФУТСАЛ НОВА ПАЗОВА (Београд) КМФ СМЕДЕРЕВО (Смедерево)

8
1
Полувреме: 3 - 0
9. коло
09.11.2019. 21:00
Стадион: хала Шумице, Београд
Гледалаца:
Главни судија: Бојан Милић, Главни судија: Жељко Стоилков, Главни судија: Марко Савић, Делегат: Владан Миладиновић
СУ ФУТСАЛ НОВА ПАЗОВА
КМФ СМЕДЕРЕВО
Резервни играчи
СУ ФУТСАЛ НОВА ПАЗОВА
КМФ СМЕДЕРЕВО