КМФ ЗУФО (Бујановац) КМФ БЕЧЕЈ (Бечеј)

3
2
Полувреме: 1 - 1
9. коло
10.11.2019. 20:30
Стадион: спортски центар Младост, Бујановац
Гледалаца:
Главни судија: Братислав Јовић, Главни судија: Иван Станковић, Главни судија: Милош Грујић, Делегат: Марјан Ђорђевић
КМФ ЗУФО
КМФ БЕЧЕЈ
Резервни играчи
КМФ ЗУФО
КМФ БЕЧЕЈ