СУМФ Сопот (Сопот) СУ ФУТСАЛ НОВА ПАЗОВА (Београд)

1
2
Полувреме: 1 - 1
8. коло
04.11.2019. 20:30
Стадион: хала ОШ Јелица Миловановић, Сопот
Гледалаца:
Главни судија: Жељко Стоилков, Главни судија: Александар Минић, Главни судија: Александар Ристић, Делегат: Славенко Матовић
СУМФ Сопот (Сопот)
СУ ФУТСАЛ НОВА ПАЗОВА
Резервни играчи
СУМФ Сопот (Сопот)
СУ ФУТСАЛ НОВА ПАЗОВА