КМФ БАЊИЦА (Београд) КМФ РБ (Ваљево)

4
3
Полувреме: 3 - 1
8. коло
04.11.2019. 18:30
Стадион: хала Бањица, Београд
Гледалаца:
Делегат: Дејан Продановић, Главни судија: Ђорђе Петровић, Главни судија: Братислав Динић, Главни судија: Страхиња Радовић
КМФ БАЊИЦА
КМФ РБ
Резервни играчи
КМФ БАЊИЦА
КМФ РБ