КМФ БЕЧЕЈ (Бечеј) СУ РАДНИЧКИ 2010 (Ниш)

14
5
Полувреме: 5 - 5
8. коло
04.11.2019. 20:30
Стадион: спортска хала Младост, Бечеј
Гледалаца:
Главни судија: Далибор Станковић, Главни судија: Александар Радојичић, Главни судија: Марјан Сарка, Делегат: Предраг Бељевић
КМФ БЕЧЕЈ
СУ РАДНИЧКИ 2010
Резервни играчи
КМФ БЕЧЕЈ
СУ РАДНИЧКИ 2010