КМФ САС (Зрењанин) СУ РАДНИЧКИ 2010 (Ниш)

6
1
Полувреме: 1 - 1
7. коло
25.10.2019. 19:30
Стадион: Кристална Дворана, Зрењанин
Гледалаца:
Главни судија: Драгутин Божовић, Главни судија: Благоје Мијаиловић, Главни судија: Марјан Сарка, Делегат: Божидар Нинчић
КМФ САС
СУ РАДНИЧКИ 2010
Резервни играчи
КМФ САС
СУ РАДНИЧКИ 2010