КМФ ТИСА (Нови Бечеј) СУМФ Сопот (Сопот)

3
4
Полувреме: 3 - 3
7. коло
28.10.2019. 21:00
Стадион: СРЦ Јединство, Нови Бечеј
Гледалаца:
Главни судија: Петар Радојчић, Главни судија: Милош Јоцовић, Главни судија: Бојан Граовац, Делегат: Борис Правиловић
КМФ ТИСА
СУМФ Сопот (Сопот)
Резервни играчи
КМФ ТИСА
СУМФ Сопот (Сопот)