КМФ МЕТАЛАЦ КОЛОРАДО (Г. Милановац) КМФ БЕЧЕЈ (Бечеј)

7
5
Полувреме: 7 - 1
7. коло
26.10.2019. 19:30
Стадион: спортска хала Бреза, Горњи Милановац
Гледалаца:
Главни судија: Александар Минић, Главни судија: Иван Станковић, Главни судија: Душан Арсовић, Делегат: Небојша Динић
КМФ МЕТАЛАЦ КОЛОРАДО
КМФ БЕЧЕЈ
Резервни играчи
КМФ МЕТАЛАЦ КОЛОРАДО
КМФ БЕЧЕЈ