КМФ СМЕДЕРЕВО (Смедерево) КМФ МЕТАЛАЦ КОЛОРАДО (Г. Милановац)

6
2
Полувреме: 3 - 2
6. коло
21.10.2019. 20:30
Стадион: дворана Смедерево, Смедерево
Гледалаца:
Главни судија: Владан Радуловић, Главни судија: Петар Радојчић, Главни судија: Благоје Мијаиловић, Делегат: Милош Берисавац
КМФ СМЕДЕРЕВО
КМФ МЕТАЛАЦ КОЛОРАДО
Резервни играчи
КМФ СМЕДЕРЕВО
КМФ МЕТАЛАЦ КОЛОРАДО