СУМФ Сопот (Сопот) ЗУФО (Бујановац)

3
1
Полувреме: 0 - 0
6. коло
21.10.2019. 20:30
Стадион: хала ОШ Јелица Миловановић, Сопот
Гледалаца:
Делегат: Јовица Животић, Главни судија: Никола Рабреновић, Главни судија: Предраг Лазаревић, Главни судија: Бранко Галић
СУМФ Сопот (Сопот)
ЗУФО
Резервни играчи
СУМФ Сопот (Сопот)
ЗУФО