КМФ БАЊИЦА (Београд) КМФ ТИСА (Нови Бечеј)

2
3
Полувреме: 0 - 2
6. коло
21.10.2019. 20:30
Стадион: хала Ранко Жеравица, Нови Београд
Гледалаца:
Главни судија: Марко Мартиновић, Главни судија: Далибор Станковић, Главни судија: Александар Радојичић, Делегат: Ненад Митић
КМФ БАЊИЦА
КМФ ТИСА
Резервни играчи
КМФ БАЊИЦА
КМФ ТИСА