КМФ БЕЧЕЈ (Бечеј) КМФ САС (Зрењанин)

4
3
Полувреме: 2 - 0
6. коло
21.10.2019. 18:00
Стадион: спортска хала Младост, Бечеј
Гледалаца:
Делегат: Миле Бекрић, Главни судија: Милош Јоцовић, Главни судија: Бојан Граовац, Главни судија: Марјан Сарка
КМФ БЕЧЕЈ
КМФ САС
Резервни играчи
КМФ БЕЧЕЈ
КМФ САС