КМФ СМЕДЕРЕВО (Смедерево) КМФ БЕЧЕЈ (Бечеј)

3
4
Полувреме: 0 - 0
5. коло
11.10.2019. 20:30
Стадион: дворана Смедерево, Смедерево
Гледалаца:
Делегат: Славенко Матовић, Главни судија: Никола Алексић, Главни судија: Марко Савић, Главни судија: Бранко Галић
КМФ СМЕДЕРЕВО
КМФ БЕЧЕЈ
Резервни играчи
КМФ СМЕДЕРЕВО
КМФ БЕЧЕЈ