КМФ САС (Зрењанин) КОЊАРНИК (Београд)

7
0
Полувреме: 3 - 0
4. коло
04.10.2019. 19:30
Стадион: Кристална Дворана, Зрењанин
Гледалаца:
Делегат: Владан Миладиновић, Главни судија: Александар Минић, Главни судија: Оливер Николић, Главни судија: Марјан Сарка
КМФ САС
КМФ КОЊАРНИК
Резервни играчи
КМФ САС
КМФ КОЊАРНИК