КМФ ТИСА (Нови Бечеј) КМФ САС (Зрењанин)

4
3
Полувреме: 1 - 2
3. коло
27.09.2019. 21:00
Стадион: СРЦ Јединство, Нови Бечеј
Гледалаца:
Главни судија: Предраг Лазаревић, Главни судија: Милош Јоцовић, Делегат: Борис Правиловић, Главни судија: Никола Рабреновић
КМФ ТИСА
КМФ САС
Резервни играчи
КМФ ТИСА
КМФ САС