КМФ СМЕДЕРЕВО (Смедерево) КМФ БАЊИЦА (Београд)

4
5
Полувреме: 0 - 3
3. коло
27.09.2019. 20:30
Стадион: дворана Смедерево, Смедерево
Гледалаца:
Главни судија: Братислав Јовић, Главни судија: Милош Грујић, Главни судија: Стеван Лазаревић, Делегат: Саша Стефановић
КМФ СМЕДЕРЕВО
КМФ БАЊИЦА
Резервни играчи
КМФ СМЕДЕРЕВО
КМФ БАЊИЦА