СУМФ Сопот (Сопот) КМФ БЕЧЕЈ (Бечеј)

3
7
Полувреме: 2 - 2
3. коло
30.09.2019. 20:30
Стадион: хала ОШ Јелица Миловановић, Сопот
Гледалаца:
Главни судија: Бојан Буројевић, Главни судија: Братислав Динић, Главни судија: Марко Савић, Делегат: Слободан Корићанац
СУМФ Сопот (Сопот)
КМФ БЕЧЕЈ
Резервни играчи
СУМФ Сопот (Сопот)
КМФ БЕЧЕЈ