КМФ САС (Зрењанин) КМФ ЗУФО (Бујановац)

3
4
Полувреме: 1 - 1
2. коло
19.09.2019. 19:30
Стадион: Кристална Дворана, Зрењанин
Гледалаца:
Главни судија: Небојша Панић, Главни судија: Владан Радуловић, Главни судија: Благоје Мијаиловић, Делегат: Мирослав Цимеша
КМФ САС
КМФ ЗУФО
Резервни играчи
КМФ САС
КМФ ЗУФО