КМФ РБ (Ваљево) КМФ ТИСА (Нови Бечеј)

3
7
Полувреме: 0 - 4
2. коло
23.09.2019. 19:30
Стадион: хала спортова Ваљево, Ваљево
Гледалаца:
Главни судија: Далибор Станковић, Главни судија: Марко Мартиновић, Главни судија: Александар Радојичић, Делегат: Миле Бекрић
КМФ РБ
КМФ ТИСА
Резервни играчи
КМФ РБ
КМФ ТИСА