КМФ БЕЧЕЈ (Бечеј) КОЊАРНИК (Београд)

2
6
Полувреме: 0 - 0
2. коло
20.09.2019. 18:00
Стадион: спортска хала Младост, Бечеј
Гледалаца:
Делегат: Роберт Петровић, Главни судија: Бојан Граовац, Главни судија: Бане Папишта, Главни судија: Драгутин Божовић
КМФ БЕЧЕЈ
КМФ КОЊАРНИК
Резервни играчи
КМФ БЕЧЕЈ
КМФ КОЊАРНИК