КМФ ТИСА (Нови Бечеј) СУ ФУТСАЛ НОВА ПАЗОВА (Београд)

3
2
Полувреме: 1 - 1
1. коло
13.09.2019. 21:00
Стадион: СРЦ Јединство, Нови Бечеј
Гледалаца:
Главни судија: Бојан Спасић, Главни судија: Далибор Станковић, Главни судија: Марко Мартиновић, Делегат: Сеад Чочић
КМФ ТИСА
СУ ФУТСАЛ НОВА ПАЗОВА
Резервни играчи
КМФ ТИСА
СУ ФУТСАЛ НОВА ПАЗОВА