ЗУФО (Бујановац) КМФ РБ (Ваљево)

7
2
Полувреме: 3 - 0
1. коло
16.09.2019. 18:30
Стадион: спортски центар Младост, Бујановац
Гледалаца:
Делегат: Небојша Ристић, Главни судија: Оливер Николић, Главни судија: Иван Станковић, Главни судија: Милош Грујић
ЗУФО
КМФ РБ
Резервни играчи
ЗУФО
КМФ РБ