КМФ БАЊИЦА (Београд) КМФ БЕЧЕЈ (Бечеј)

7
4
Полувреме: 4 - 3
1. коло
13.09.2019. 18:30
Стадион: хала Бањица, Београд
Гледалаца:
Главни судија: Бојан Милић, Главни судија: Жељко Стоилков, Главни судија: Бранко Галић, Делегат: Ђорђе Билић
КМФ БАЊИЦА
КМФ БЕЧЕЈ
Резервни играчи
КМФ БАЊИЦА
КМФ БЕЧЕЈ