КМФ Економац (Крагујевац) КМФ Wинтер Спорт (Ниш)

2
3
Полувреме: 1 - 1
14. коло
08.03.2020. 18:00
Стадион: хала Језеро, Крагујевац
Гледалаца:
Главни судија: Небојша Панић, Главни судија: Владан Радуловић, Главни судија: Страхиња Радовић, Делегат: Миле Бекрић
КМФ ЕКОНОМАЦ
КМФ WИНТЕР СПОРТ
Резервни играчи
КМФ ЕКОНОМАЦ
КМФ WИНТЕР СПОРТ