КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН (Београд) КМФ ЈАСТРЕБАЦ (Блаце)

9
3
Полувреме: 3 - 1
14. коло
08.03.2020. 18:00
Стадион: хала Шумице, Београд
Гледалаца:
Главни судија: Бојан Буројевић, Главни судија: Братислав Динић, Главни судија: Душан Арсовић, Делегат: Божидар Нинчић
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН
КМФ ЈАСТРЕБАЦ
Резервни играчи
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН
КМФ ЈАСТРЕБАЦ