КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО (Београд) ГКМФ ВРАЊЕ (Врање)

1
1
Полувреме: 1 - 1
14. коло
07.03.2020. 20:00
Стадион: КСЦ Пинки, Земун
Гледалаца:
Главни судија: Бојан Граовац, Главни судија: Бане Папишта, Главни судија: Владан Ђермановић, Делегат: Ненад Митић
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО
ГКМФ ВРАЊЕ
Резервни играчи
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО
ГКМФ ВРАЊЕ