КМФ НОВА ПАЗОВА (Нова Пазова) КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН (Београд)

6
9
Полувреме: 4 - 2
13. коло
10.03.2020. 20:00
Стадион: хала ОШ Свети Сава, Нова Пазова
Гледалаца:
Главни судија: Милош Јоцовић, Главни судија: Бојан Граовац, Главни судија: Бане Папишта, Делегат: Сеад Чочић
КМФ НОВА ПАЗОВА
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН
Резервни играчи
КМФ НОВА ПАЗОВА
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН