КМФ Wинтер Спорт (Ниш) КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО (Београд)

4
4
Полувреме: 2 - 1
13. коло
29.02.2020. 20:30
Стадион: хала Чаир, Ниш
Гледалаца:
Главни судија: Александар Минић, Главни судија: Жељко Стоилков, Главни судија: Стеван Лазаревић, Делегат: Братислав Денић
КМФ WИНТЕР СПОРТ
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО
Резервни играчи
КМФ WИНТЕР СПОРТ
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО