КМФ Wинтер Спорт (Ниш) КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (Београд)

1
4
Полувреме: 0 - 2
12. коло
23.02.2020. 18:30
Стадион: хала Чаир, Ниш
Гледалаца:
Главни судија: Драгутин Божовић, Главни судија: Александар Јакшић, Главни судија: Милош Јоцовић, Делегат: Предраг Бељевић
КМФ WИНТЕР СПОРТ
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
Резервни играчи
КМФ WИНТЕР СПОРТ
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА