КМФ Нови Пазар (Н. Пазар) КМФ НОВА ПАЗОВА (Нова Пазова)

4
0
Полувреме: 1 - 0
12. коло
22.02.2020. 18:00
Стадион: спортска дворана Пендик, Нови Пазар
Гледалаца:
Главни судија: Оливер Николић, Главни судија: Стеван Лазаревић, Главни судија: Милош Грујић, Делегат: Владан Миладиновић
КМФ НОВИ ПАЗАР
КМФ НОВА ПАЗОВА
Резервни играчи
КМФ НОВИ ПАЗАР
КМФ НОВА ПАЗОВА