КМФ ФОН (Београд) ГКМФ РУШЧЕ (Врање)

4
0
Полувреме: 2 - 0
12. коло
22.02.2020. 21:00
Стадион: хала Шумице, Београд
Гледалаца:
Главни судија: Милош Јоцовић, Главни судија: Марјан Сарка, Главни судија: Марко Савић, Делегат: Милош Лазаревић
КМФ ФОН
КМФ ВРАЊЕ
Резервни играчи
КМФ ФОН
КМФ ВРАЊЕ