КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО (Београд) КМФ КАЛЧА (Ниш)

6
2
Полувреме: 2 - 1
12. коло
22.02.2020. 20:00
Стадион: КСЦ Пинки, Земун
Гледалаца:
Делегат: Ненад Митић, Главни судија: Петар Радојчић, Главни судија: Бојан Спасић, Главни судија: Марко Мартиновић
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО
КМФ КАЛЧА
Резервни играчи
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО
КМФ КАЛЧА