КМФ Wинтер Спорт (Ниш) КМФ НОВА ПАЗОВА (Нова Пазова)

3
2
Полувреме: 1 - 1
10. коло
08.02.2020. 20:30
Стадион: хала Чаир, Ниш
Гледалаца:
Главни судија: Дејан Стајић, Главни судија: Александар Јакшић, Делегат: Дарко Стојиљковић, Главни судија: Бојан Буројевић
КМФ WИНТЕР СПОРТ
КМФ НОВА ПАЗОВА
Резервни играчи
КМФ WИНТЕР СПОРТ
КМФ НОВА ПАЗОВА