КМФ Нови Пазар (Н. Пазар) КМФ КАЛЧА (Ниш)

6
2
Полувреме: 1 - 1
10. коло
09.02.2020. 18:00
Стадион: спортска дворана Пендик, Нови Пазар
Гледалаца:
Главни судија: Никола Рабреновић, Главни судија: Предраг Лазаревић, Главни судија: Далибор Станковић, Делегат: Божидар Нинчић
КМФ НОВИ ПАЗАР
КМФ КАЛЧА
Резервни играчи
КМФ НОВИ ПАЗАР
КМФ КАЛЧА