КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО (Београд) КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН (Београд)

4
8
Полувреме: 2 - 4
10. коло
08.02.2020. 20:00
Стадион: КСЦ Пинки, Земун
Гледалаца:
Главни судија: Петар Радојчић, Главни судија: Милош Јоцовић, Главни судија: Марко Савић, Делегат: Сеад Чочић
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН
Резервни играчи
КМФ ЗЕМУН САМО ПРАВО
КМФ БЕОГРАДСКИ ФОН